Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i kiloları döktü! Halil Ergün 20 günde 11 kilo verdi: Her gün çimen suyu...

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün, yıllar önce uyguladığı bir yöntemle sadece 20 günde tam 11 kilo vermişti. Halil Ergün, kilo verme yöntemiyle magazin gündemine oturmuştu. Peki usta oyuncunun 20 günde 11 kilo verme yöntemi neydi? İşte detaylar...

Yaprak Dökümü dizisinin gururlu babası Ali Rıza Bey olarak hafızalara kazınan usta oyuncu Halil Ergün, geçtiğimiz yıllarda fazla kilolarıyla mücadele ederek iğne ipliğe dönmesiyle magazin gündemine oturmuştu. 2008 yılında 20 günde verdiği 11 kiloyla bugün bile adından söz ettiren usta oyuncu, kilo vermesine yardımcı olan o yöntemi de açıklamıştı. Halil Ergün, çimen suyu içerek fazla kilolarından kurtulmuştu.

HALİL ERGÜN 20 GÜNDE 11 KİLO VERDİ

SADECE ÇİMEN SUYU TÜKETEREK...

2008 yılından önce fazla kilolarıyla başı dertte olan usta oyuncu Halil Ergün, kilolarıyla mücadele etmek amacıyla Kuşadası Davutlar Köyü'nde yer alan bir sağlık merkezine başvurarak bir süre orada kalmaya karar verdi.

Bu sağlık merkezi sayesinde kilo verme amacıyla sağlıklı yaşam yolculuğuna başlayan Halil Ergün, aldığı profesyonel destek ve uyguladığı disiplinli program sayesinde kilo vermeye başladı.

Bu süreçte sağlık merkezi uzmanlarının da desteğiyle, usta oyuncu çimen suyu içip sağlıklı beslendi ve yoga da uygulayarak 20 günde tam 11 kilo verdi.

ÇİMEN SUYU NEDİR? ÇİMEN SUYUNUN FAYDALARI

A vitamini, C vitamini, E vitamini, demir, kalsiyum, magnezyum ve aminoasit içeren çimen suyu, özel çimler kullanılarak hazırlanıyor.

Çimen suyu, ansioksidan özelliğiyle vücudu yenileme görevini yerine getiriyor.

Metabolizmayı katbekat daha hızlı çalıştıran çimen suyu, kilo verme sürecini olumlu etkiliyor.

Detoks içeceği görevi görerek şişkinliği engeller, sindirimi kolaylaştırır.

ÇİMEN SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Uzmanlar çimen suyu hazırlarken doğru buğday seçimi yapmanın önemli olduğunu vurguluyor.

Yarım kase buğdayı iyice yıkayın ve bir kap içine koyun.
Buğdayların üstünü geçecek kadar su ekleyin. Buğday taneleri suyu emdikçe, tekrar buğdayın üstüne gelecek şekilde üzerine su dökmek gerekir.

48 saat sonra kabın içinde kalan suyu süzüp buğdayları çok derin olmayan bir kaba alın ve yayın. Kabın içine tekrar su koyun ancak bu kez buğday tanelerini geçmemesine dikkat edin.

1-2 gün içerisinde buğdaylar çimlenecek. Suyunu çıkararak içebilirsiniz.

Sonraki Haber