Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel beşinci kez baba oluyor

Yaprak Dökümü’ndeki Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan eski oyuncu Tolga Karel, Amerika’da gözlerden uzakta bir yaşam sürüyor. Eski eşi Günay Museyava’dan bir oğlu, Sarah Scott ile evliliğinden ise bir kızı ve iki oğlu olan 45 yaşındaki Tolga Karel’in beşinci kez baba olacağı öğrenildi.

Kod Adı: K.O.Z., Gece Şahinleri, Aşkın Bedeli, Evdeki Yabancı, Şeytan Çıkmazı, Ödünç Hayat, Kanıt, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Tolga Karel, 2006-2010 yıllarında Kanal D'de ekrana gelen Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz Ayhan karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

İlk evliliğini 2011–2015 yılları arasında model ve oyuncu Günay Musayeva ile yapan Tolga Karel’in bu evlilikten Cihangir Can adında bir oğlu dünyaya gelmişti.

DÖRDÜNCÜ BEBEKLERİNİ BEKLİYORLAR

Tolga Karel ikinci evliliğini ise 2016 yılında Sarah Scott ile yapmış ve çift Amerika’ya yerleşmişti. Bir süre TIR şoförlüğü yaptıktan sonra lojistik ve nakliyat şirketi kuran ünlü ismin ikinci evliliğinden de biri kız olmak üzere üç çocuğu dünyaya gelmişti. İlk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Cihangir ile yıllardır görüşmeyen 45 yaşındaki Karel’in eşinin dördüncü çocuklarına hamile olduğu ortaya çıktı.

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Üç erkek, bir kız babası olan Tolga Karel’in beşinci çocuğu kız olacak. İkinci kez kız babası olmaya hazırlanan Cihangir, Kenan, Tufan ve Mia adında dört çocuğu olan Tolga Karel, yeni doğacak kızının ismi için “Erkek çocuk olursa isim hakkı bende, kız olursa eşim Sarah’ta” dedi.

ÇOCUKLARINA BIRAKACAĞI MİRASI AÇIKLADI

Öte yandan; Tolga Karel geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla çocuklarına bırakacağı mirası açıklamıştı. Eski oyuncu konuya ilişkin 149 bin takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından ‘’Çocuklarımın her birine bir bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar, arkamdan dualarını eksik etmezler. 2030'da isterlerse 1 milyon dolardan satarlar’’ paylaşımını yapmıştı.

Sonraki Haber