Tolga Karel çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı: ‘İsterlerse 1 milyon dolardan satarlar'

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel uzun zamandır eşi Sarah Scott ve üç çocuğuyla birlikte Amerika’da yaşıyor. Eski eşi Günay Musayeva’dan Cihangir Can adında da bir çocuğu bulunan Tolga Karel, çocuklarına bırakacağı mirasla herkesi şaşırttı.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanan, 2006-2010 yıllarında Kanal D'de ekrana gelen Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz Ayhan karakterini canlandıran Tolga Karel, ilk evliliğini 2011–2015 yılları arasında model ve oyuncu Günay Musayeva ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten Cihangir Can Karel adında bir çocukları dünyaya gelmişti.

İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPIP ABD'YE TAŞINDI

Tolga Karel ikinci evliliğini ise 2016 yılında Sarah Scott ile yapmış, çift evlendikten sonra Amerika’ya tanışıp kendilerine yeni bir hayat kurmuştu. Günay Musayeva ile evliliğinden bir oğlu bulunan Tolga Karel’in, Sarah Scott ile evliliğinden ise bir kızı ve iki oğlu dünyaya gelmişti. Amerika’da bir dönem TIR şoförlüğü yapan eski oyuncu daha sonra ise lojistik ve nakliyat şirketi kurmuştu.

Kod Adı: K.O.Z., Gece Şahinleri, Aşkın Bedeli, Evdeki Yabancı, Şeytan Çıkmazı, Ödünç Hayat, Kanıt, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi yapımlarda rol alan ve 2014 yılında ekrana gelen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla izleyici karşısına çıkan Tolga Karel, en son 2022 yılında yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinde rol almıştı. Dört çocuk babası Karel şimdilerde ailesiyle birlikte ekranlardan uzakta Florida’da hayatına devam ediyor.

Oyunculuk kariyerini noktalayıp Amerika’da bambaşka bir hayat sürmeye başlayan Tolga Karel, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. 45 yaşındaki ünlü isim son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

ÇOCUKLARINA BIRAKACAĞI MİRAS DUYANLARI HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Çocuklarına bırakacağı mirası açıklayan Tolga Karel, 149 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda ‘’Çocuklarımın her birine bir bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar, arkamdan dualarını eksik etmezler. 2030'da isterlerse 1 milyon dolardan satarlar’’ ifadelerine yer verdi.

İkinci evliliğinden Kenan, Tufan ve Mia adında üç çocuğu bulunan Tolga Karel en büyük çocuğu Cihangir Can ile yıllardır görüşmüyor.

Sonraki Haber