Yıldız oyuncu ayrılığı resmen açıkladı

Ve beklenen ayrılık gerçekleştir... Dünyaca ünlü yıldız Mbappe, PSG'den ayrılacağını duyurdu... Peki Mbappe hangi takıma gidecek? Mbappe neden ayrılıyor? İşte ayrıntılar...

Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'den ayrılacağını resmen açıklandı... Yıldız oyuncu, "7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

"PSG'DEN AYRILACAĞIMI HERKESE DUYURMAK İSTİYORUM"

Mbappe açıklamasında, "PSG'den ayrılacağımı herkese duyurmak istiyorum. Benim için onurdu. Ülkemden ve Ligue 1'den ayrılmayı duyurmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ama 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

Fransa Ligue 1'de PSG'nin Toulouse'la oynayacağı maçta Parc des Princes'teki son maçına çıkacağını belirten Mbappe, "Her şey için teşekkürler." dedi.

KYLIAN MBAPPE'NİN PSG KARİYERİ

Monaco'dan 2017'de PSG'ye imza atan Kylian Mbappe, Paris ekibinde 6 kez lig şampiyonluğu yaşadı. Mbappe PSG'de ayrıca Fransa Kupası (3), Fransa Lig Kupaıs (2), Fransa Süper Kupası (3) kazandı. PSG formasıyla 306 maça çıkan Mbappe, 255 gol ve 43 asist kaydetti.

MBAPPE HANGİ TAKIMA GİDECEK?

Mbappe'nin sözleşmesinin sona ermesinin ardından Real Madrid'e imza atması bekleniyor... İspanyol ekibi uzun süredir yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu.

Sonraki Haber