Yıldız Tilbe'den üzücü haber! Yoğun bakıma mı kaldırıldı? Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu...

Yıldız Tilbe rahatsızlandığı için apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının yoğun bakıma alındığı öne sürüldü. Bu iddialara yanıt Yıldız Tilbe'nin menajerlik şirketinden geldi. İşte ayrıntılar...

Birçok şarkısıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan 57 yaşındaki ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edildi. Bu iddialara yanıt Yıldız Tilbe'nin menajerlik şirketinden geldi. Peki, Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu nasıl? Yoğun bakıma kaldırıldı mı? İşte ayrıntılar...

YILDIZ TİLBE YOĞUN BAKIMA MI KALDIRILDI?

Muhabir Online'da yer alan habere göre Yıldız Tilbe'nin gittiği hastanede apar topar yoğun bakıma alındığı öne sürülmüştü. Ocak ayına kadarki tüm konserlerini iptal ettiğini söyleyen ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler merak konusu olmuştu. Bu iddialara yanıt Tilbe'nin menajerlik şirketinden geldi. Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu hakkında bilgi veren menajerlik şirketi "haber yalan, kendisi şu an evde oturuyor" dedi.

'ATEŞLENDİKTEN SONRA HUYUM DEĞİŞTİ'

Delikanlım, Çabuk Olalım Aşkım, Hastayım Sana, Çat Kapı gibi pek çok şarkısıyla milyonların gönlüne taht kuran Yıldız Tilbe, sevenlerini korkuttu. Rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Tilbe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İyiyim Allaha şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz, oturuyoruz iki yabancı gibi kendimle. Biraz zor biri, problemli, öf sınırındayım, belki üçüncüleri olurum." 

Sonraki Haber