Yngwie Malmsteen 21 yıl aradan sonra Türkiye’de konser verecek

‘Tüm zamanların en iyi 11 elektrogitaristi’ arasında yer alan Yngwie Malmsteen 21 yıl aranın ardından Türkiye'ye geliyor. İsveçli sanatçı 6 Temmuz'da İstanbul'da sevenleriyle buluşacak.

1999 yılında Ebru Solmaz ile hayatını birleştiren dünyaca ünlü elektrogitar virtüözü Yngwie Malmsteen yıllar sonra Türk hayranlarıyla buluşuyor. İsveçli sanatçı, Epifoni organizasyonuyla 6 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

LİSTEDE 9. SIRADA!

Müzik kariyerine 1984'te başlayan ve 20 stüdyo albümüne imza atan başarılı müzisyen, Times dergisinin 2009'da yayımladığı "Tüm zamanların en iyi 11 elektrogitaristi" listesinde 9. sırada yer aldı.

Eşi Türk olan ve Türk halkına sevgisini her fırsatta ifade eden ünlü gitarist, en son 2001 ve 2003'te İstanbul ve Ankara'da konserler verdi.

DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Sanatçı, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, sosyal medya hesaplarında Türkiye ve Suriye halkına baş sağlığı dileyen ilk ünlüler arasında yer almıştı. Gitarist, Türk Kızılay, Ahbap Derneği, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gibi kuruluşların bağış kampanyalarını sosyal medya sayfalarına taşımıştı.

Sonraki Haber