Yok artık Mourinho! İşte Fenerbahçe'den istediği maaş

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarına giren Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho'yu gündemine aldı... İlk görüşmede Portekizli teknik adamın istediği maaş da belli oldu... İşte o çılgın rakam.

Fenerbahçe'de sezon sonu İsmail Kartal'uın ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yeni arayışlara girildi. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'den istediği maaş da belli oldu..

YILLIK 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Olası başkan adayı Sadettin Saran'ın da mevcut başkan Ali Koç'un da teknik direktör adayı olan Mourinho'nun yıllık 12 milyon euro maaş istediği belirtilirken, ekibi için de 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Başarılı bir takım hayali kuran iki başkan adayının da Mourinho'nun taleplerini düşüneceği ve haziran seçimlerinin ardından resmi adımları atacağı da gelen haberler arasında.

MOURİNHO'NUN AÇIKLAMALARI

Son olarak Roma’da görev yapan ve adı birçok dev kulüple anılmasına rağmen herhangi bir takımla anlaşmayan Mourinho geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada futbolu özlediğini ve güzel antrenman tesislerine sahip herhangi bir takımda görev yapabileceğini açıklamıştı.

İSTANBUL'A GELDİ

Mourinho geçtiğimiz günlerde THY'nin reklam çekimleri için İstanbul'a gelmişti. Mourinho ile görüşen sarı-lacivertliler, deneyimli hocanın şartlarını İstanbul'da yaptığı toplantıyla öğrendi.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİFLER VAR

Portekizli çalıştırıcı, ocak ayında AS Roma’dan ayrılmıştı. Bir an önce hocalığa dönmek isteyen Jose Mourinho’ya Suudi Arabistan’dan ilgi var. Ancak tecrübeli çalıştırıcı Avrupa'da kalmak istiyor.

Sonraki Haber