Yüzüklerin Efendisi hayranlarını sevindirecek haber! Geri dönüyor...

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci sezonunun çekimleri, yapımı Yeni Zelanda'dan Birleşik Krallık'a taşıdıktan sonra Mayıs ayında tamamlandı.

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci sezonunun çekimleri, yapımı Yeni Zelanda'dan Birleşik Krallık'a taşıdıktan sonra Mayıs ayında tamamlandı.

ÖLÜMÜNÜN RAPORLARI ÇOK ABARTILI

İlk sezonu izleyenleriniz için çok özel bir pasajı hatırlayacaksınız. Elf Galadriel ve İnsan Theo arasındaki bir konuşmadır. Konuşmalarında Galadriel, Theo'ya savaşta çok şey kaybettiğini itiraf eder, sadece kardeşi Finrod yüzünden değil, Morgoth'a karşı savaşa giden ve bir daha geri dönmeyen kocası Celeborn yüzünden de. Ve işte anahtar, çünkü savaştan dönmemek onun öldüğü anlamına gelmez, aslında elfin kendisi bile onun ölümünden bahsetmez. Ve şimdi nedenini biliyoruz, çünkü küçük bir sızıntı sayesinde Celeborn'u oynayacak oyuncunun kadroya alındığını biliyoruz.

Bu İngiliz aktör Calam Lynch'tir ve Amazon'un Celeborn'u canlandırmak için onu seçmesinin nedenlerinden biri, Peter Jackson'ın üçlemesinde karakteri oynayan aktör Marton Csokas'a fiziksel benzerliğidir.

ORTA DÜNYA KORKUNÇ SALDIRILARDAN KAÇMAZ

Prime Video serisinin ikinci sezonunun çekimleri, ABD'deki yazarların grevi nedeniyle dizi sorumluları J.D. Payne ve Patrick McKay olmadan Mayıs ayında tamamlandı. Çekimlerin geri kalanı etkilenmedi çünkü birkaç gün önce de belirttiğimiz gibi İngiliz işçilerin sözleşmeleri ABD yasalarının kapsamında değil.

Kaynak: en.as.com sitesinden çevrildi

Sonraki Haber