Zaha Fransa'da kadro dışı kaldı

Transfer döneminde Galatasaray'dan Lyon'a kiralanan Zaha burada da bekleneni vermedi. Fildişi Sahilli oyuncu kadro dışı bırakıldı... İşte ayrıntılar...

Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve Fransa'nın Lyon kulübüne kiralanan Zaha için flaş bir karar verildi...  L'Equipe TV‘nin haberine göre performansı ve davranışları nedeniyle eleştirilen Wilfried Zaha, Lyon'un Nantes maçı kadrosunda yer almadı ve süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

PERŞEMBE GÜNÜ KADRODAYDI AMA...

Zaha, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Rangers ile oynanan maçın kadrosunda yer almış ancak oyuna girmemişti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SEÇİLMİŞTİ

Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, geçtiğimiz hafta Toulouse ile oynanan maçın ardından, "Oyundan alınan ilk oyuncuydu, bu da sizinle aynı şeyleri gördüğümü gösteriyor. Yavaş yavaş entegre olacak ve kendisinden ne beklendiğini anlayacak." şeklinde bir açıklama yapmıştı. 31 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta oynanan Toulouse maçına ilk 11'de başlamış ve 53'te oyundan çıkan ilk isim olmuştu. Fransız medyasından L'Equipe, söz konusu maçın ardından Zaha'ya 10 üzerinden 2 vererek maçın en kötüsü seçmişti. Zaha, şu ana kadar Lyon'da 2 maçta sahaya çıktı ve 1 asist yaptı.

Sonraki Haber