Mucize!

Galatasaray'ın Göztepe maçı sarı kırmızılılar adına mucize oldu. İki renktaş takımın mücadelesinde takımların isimlerini söylemesek herkes Göztepe'yi Galatasaray zannederdi. Tabii eski Galatasaray. Çünkü 70 dakika atak yapamayan takım hakkında söylenecek çok da bir şey yok. Göztepe şahsi hatalarıyla oyunu kaybetti. Torrent'e soruyorum; Bu orta sahayla hangi takıma akın yapabilirsin? Halil'i dahi orta sahaya çektin. Taylan yine her zamanki gibi hata yaptı. 70. dakikada Gomis ve Emre Kılınç'ı aldın, oyunun şekli değişti. Emre'yi neden baştan oynatmadın? Babel'e bu kadar tahammül etmesini anlamıyorum. Ömer Bayram yine bal yapmayan arı gibiydi. 1 tane de onun yüzünden gol yendi. Baktığınız zaman hiç bir yönüyle sahada yoktu. Omar 1 yılı aşkın süreden sonra ilk maçını oynamasına rağmen bu kadar kötü takımda fazla sırıtmadı. Aynı şekilde Mostafa'yı suçlamak istemiyorum. Çünkü orta sahadan top gelmedikçe forvet ne yapsın.

TORRENT'İN BU 3 PUANDA KATKISI YOK

Kerem'in asıl yeri ve görevi forvetin arkasında oynayıp kazandırdığı topları ceza sahasına sürükleyip gol atmak ve attırmaktı. Fakat Torrent geldikten sonra Kerem'in de takıma olan faydası düştü. Geldiği günden beri Torrent için yetersiz dedik. Galatasaray için de kalitesiz dedik. Her maç daha çok ortaya çıkıyor bu durum. 87'ye kadar 2-1 mağluptu Galatasaray. Penaltıların verilmesiyle mucizevi bir galibiyet aldı. Torrent'in bir katkısı olarak alınan galibiyet değil. Torrent röpörtaj sırasında sistemi değiştirdiğini ve öyle maçın kazandığını söyledi. Alakası yok. Takım bu şekilde oynarsa önümüzdeki süreçte oynanacak olan maçlarda Galatasaray'ı ve taraftarını hüzünlü günler bekliyor diyebilirim. Ama sonuç olarak alınan bu 3 puan hayatiydi. Eğer Göztepe, Galatasaray'ı yenseydi düşme hattının bir üstünde olacaktı. Herhalde başta Terim olmak üzere bu kadroyu kuranlar eseriyle övünüyordur.

TERİM ARDA FOTOĞRAFI

Düne kadar düşman kardeşler pozisyonunda olan Fatih Terim -Arda Turan maçtan bir gün önce fotoğraf paylaşıyor. Hatta Arda röpörtajında, ''Futbolu bırakırsam Fatih Terim'e danışırım'' diyor. Futbol zaten onu bırakmış haberi yok. Bu görüntüleri vermek camiayla alay eder gibi. Hiç hoş bir görüntü değil. İkisi de sempatikliklerini antipatikliğe çevirdi.