OCAK
Ocak ayında en lezzetli ve sağlıklı balıklar uskumru, lüfer, palamut ve istavrittir. Çinekop, tekir, kefal, kırlangıç balıkları da tüketilebilir.
ŞUBAT
Şubat ayı, kalkan balığı mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.
MART
Gümüş, izmarit, mezgit , kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın balıkları mart ayının lezzetli ve bol bulunan balıklarındandır.
NİSAN
Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.
MAYIS
Gümüş, izmarit, mercan, mersin, mezgit, levrek, kaya balığı en lezzetli balıklardır. Mayıs ayı deniz canlıları ve balıklar açısından çok zengin çeşitlilik gösteren bir aydır. Barbun, istakoz, levrek, tekir, dil balığı, pavurya, kılıç, kırlangıç, karides, iskorpit mayıs ayında lezzetle tüketilebilir.
HAZİRAN
Mercan, akya, kaya balığı, mersin, orkinos, orfoz, sardalya, bu ayda tüketilebilen balıklardandır.
TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL
Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, istavrit, kılıç balıkları bu aylarda tüketilir.
EKİM - KASIM - ARALIK
Barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça Ekim ayında,
Lüfer, palamut, orfoz, sarıağız, tekir, torik, uskumru, kefal, sazan, yayın Kasım ayında,
Uskumru , lüfer, palamut, torik ise Aralık ayında lezzetlidir.