06 Temmuz 2024 Cumartesi
İstanbul 29°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

3 malzemeli pratik kakaolu kurabiye tarifi...

Hiç vaktiniz yok. Canınız tatlı bir şeyler çekiyor fakat diyeti bozmak istemiyorsunuz. Böyle durumlar için sizlere harika bir tarifimiz var! 3 malzemeli kakaolu kurabiye tarifi...

3 malzemeli pratik kakaolu kurabiye tarifi...
A+ A-

ÜÇ MALZEMELİ KAKAOLU KURABİYE TARİFİ İÇİN MALZEMELER

2 adet muz(olgunlaşmış, büyük boy)
3 yemek kaşığı kakao
1/2 su bardağı yer fıstığı ezmesi

ÜÇ MALZEMELİ KAKAOLU KURABİYE TARİFİNİN PÜF NOKTASI

Muzlarınızın olgunluğuna göre kurabiyenin tadı değişecektir. Pişirmeden önce tadına bakarak, gerekirse ilave şeker ekleyebilirsiniz.

ÜÇ MALZEMELİ KAKAOLU KURABİYE TARİFİNİN PÜF NOKTASI

Muzlarınızın olgunluğuna göre kurabiyenin tadı değişecektir. Pişirmeden önce tadına bakarak, gerekirse ilave şeker ekleyebilirsiniz.

ÜÇ MALZEMELİ KAKAOLU KURABİYE TARİFİ NASIL YAPILIR?

Muzları soyun ve bir kaç parçaya bölün. Kakao ve fıstık ezmesiyle birlikte geniş bir kaba alın.

Bir çatal yardımıyla muzları ezerek, tüm malzemeyi iyice karıştırın.

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine, aralarında boşluk bırakarak birer kaşık halinde dökün.

Önceden ısıtılmış 175° derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun!

Kurabiye kurabiye tarifi