22 Kasım 2024 Cuma
İstanbul 18°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

Az malzemeli çok lezzetli! İşte en kolay Magnolia tarifi

Son zamanların en trend tatlılarından birisi olan magnolia davet sofralarınıza çok yakışacak! Biz de sizler için bu pratik tatlının en kolay ve az malzemeli halinin tarifini paylaştık. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun...

Az malzemeli çok lezzetli! İşte en kolay Magnolia tarifi Az malzemeli magnolia nasıl yapılır? En kolay magnolia tarifi nedir?
A+ A-

Az Malzemeli Magnolia Malzemeleri

  • 3 Su Bardağı Süt 
  • 2 Çorba Kaşığı Un 
  • 1 Çorba Kaşığı Buğday Nişastası 
  • 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 
  • 4 Çorba Kaşığı Şeker 
  • 1 Adet (Orta) Yumurta Sarısı 
  • 1 Paket Vanilin/Vanilya 
  • 2 Adet (Orta boy) Muz, arzu ederseniz çilek de kullanabilirsiniz
  • 10 Adet Kedi Dili Bisküvi, Bebe bisküvisi ya da Yulaflı bir bisküvi çeşidi

Az malzemeli çok lezzetli! İşte en kolay Magnolia tarifi - Resim : 1

Az Malzemeli Muzlu Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?

  1.  Muz, tereyağı ve vanilya hariç bütün malzemeleri tencereye alıp çırpma teli ile homojen olacak şekilde karıştırın.
  2. Sonrasında ocağa alın ve çırpmaya devam edin.
  3. Çırpma işlemini kaynayana kadar bırakmayalım.
  4. Kaynayan kremamızın altını kapatalım.
  5. Tereyağı ve vanilyayı ekleyelim ve ara ara karıştıralım çünkü üzeri kabuk tutar.
  6. Bisküviyi rondodan un kıvamına gelecek şekilde çekelim.
  7. Sonra bir kat bisküvi bir kat krema koyup arasına ya da kenarlara doğru dilimlediğimiz muzları dizelim.
  8. Tekrar bisküvi tekrar krema en son bisküvi katı koyup üzerine muz koyalım ve birkaç saat dolapta soğumaya bırakalım.
  9. Soğuduktan sonra servis edebilir, tatlınızı istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri magnolia en kolay tatlı yemek tarifi