16 Eylül 2024 Pazartesi
İstanbul 20°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

Dünyanın en iyi ekmeği seçildi! Samsun'da yapılıyor

Dünyanın en iyi ekmeği belli oldu. Uluslararası bir internet sitesi tarafından yapılan araştırmaya göre bu ekmek Samsun'da üretiliyor. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en iyi ekmeği seçildi! Samsun'da yapılıyor
Dünyanın en iyi ekmeği seçildi! Samsun'da yapılıyor

Dünyanın en iyi ekmeği Samsun'da üretiliyor. Uluslararası bir internet sitesi dünyanın en iyi ekmeğini Bafra pidesi olarak seçti. Lezzet eleştirmenlerinin incelemelerini ve yemekler hakkında yapılan araştırmaları bir araya getiren popüler bir internet sitesi olan TasteAtlas, dünyanın en iyi ekmeklerini sıraladı. Site, dünya genelindeki yemekleri sıralayıp paylaşan popüler bir platform olarak, çeşitli kategorilerde en iyi yiyecekleri belirliyor.

DÜNYANIN EN İYİ EKMEĞİ

Dünyanın en iyi ekmeği

Son değerlendirmelerinde, dünyanın en iyi ekmekleri kategorisinde Türkiye'ye ait iki lezzeti ön plana çıkardı. Listenin ilk sırasında Bafra pidesi yer alırken, hemen ardından Samsun pidesi ikinci sırada yer aldı. Her iki pide vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topluyor.

Kaynak: İHA
Samsun