25 Kasım 2024 Pazartesi
İstanbul
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

Faydaları sebebiyle aktarlarda sürekli tükenen o ürün! Yemeğe bir kaşık atınca...

Şifalı tohumlar sağlığımız açısından oldukça faydalıdır. Mutfakta adı pek duyulmayan bu tohum gerçek bir şifa kaynağı olduğu gibi her derde devadır. İşte faydaları sebebiyle aktarlarda sürekli tükenen o ürün! Yemeğe bir kaşık atınca...

Faydaları sebebiyle aktarlarda sürekli tükenen o ürün! Yemeğe bir kaşık atınca...
A+ A-

5.000 yıllık bu baharat birçok önemli vitamin ve minerali bünyesinde barındırıyor. Bu tohum B, C, E ve K gibi önemli vitaminleri içermesinin yanı sıra magnezyum, demir ve kalsiyum açısından da zengindir.
Bu tohum sağlığımız için gerçek bir güç kaynağıdır ve yüzyıllardır bitkisel ilaçlarda doğal şifa kaynağı olarak kullanılmaktadır. Bu tür birçok hastalığa iyi gelir ve sağlığımızı korur. Pilavlarda, çorbalarda, dolmalarda vb. kullanılabilir.

Faydaları sebebiyle aktarlarda sürekli tükenen o ürün! Yemeğe bir kaşık atınca...

İşte faydaları sebebiyle aktarlarda sürekli tükenen o ürün!

Hardal tohumu

Hardal tohumu sağlığımıza en faydalı tohumlardan biridir. Hardal tohumunun en bilinen faydası vücuttaki enfeksiyonları ortadan kaldırmasıdır. İçerdiği antibakteriyel maddeler boğaz ağrılarına ve idrar yolu enfeksiyonlarına karşı etkilidir.

Hardal tohumu sindirim sistemine en faydalı tohumlardan biridir. Hardal tohumu tembel bağırsak çalışmasına olumlu etki yapar, bağırsakları rahatlatır, ayrıca sindirim bozukluklarına karşı da etkilidir. Hardal tohumları doğal bir ağrı kesici görevi görür. Baş ağrısı, kemik ağrısı, adet ağrısı, karıncalanma gibi sorunları giderir. Hardal tohumu sinirler üzerinde sakinleştirici etkiye sahiptir ve uykusuzluğa karşı etkilidir. Hardal tohumları çeşitli yemeklerde kullanılabilir. Bir yemek kaşığı hardal tohumunu cezvede kaynattıktan sonra pilavlarda, dolmalarda, et yemeklerinde ve çorbalarda kullanabilirsiniz.

Sağlık