İbn-i Sina'nın kitabından gizli kalmış bin yıllık kür: Kısırlıktan astıma kadar her derde deva
İbn-i Sina'nın gizli kalmış tariflerinden biri olan zeytinyağı kuru incir kürü, kısırlıktan astıma kadar birçok hastalığa çare oluyor. İşte İbn-i Sina'nın gizli kürlerinden biri olan zeytinyağı incir kürü...
Erken tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina, tıbbi bilgilerini derlediği onlarca kitap yazdı. İşte İbn-i Sina'nın Küçük Tıp Kanunu kitabında gizli kalmış bir kür, her derdinize deva olacak besinler içeriyor. Zeytinyağı ve kuru incir kürü, kabızlıktan kısırlığa, reflüden astıma kadar birçok hastalığın şifasını içinde barındırıyor. İşte her derde deva zeytinyağı kuru incir kürü...
ZEYTİNYAĞI KURU İNCİR KÜRÜ
İbn-i Sina'nın Küçük Tıp Kanunu gizli kalmış olan zeytinyağı kuru incir kürünün faydaları pek kimse tarafından bilinmiyordu. Zeytinyağı kuru incir kürü, İbrahim Saraçoğlu tarafından da tavsiye edilen oldukça faydalı bir kürdür. 15 gün dinlendirilip düzenli olarak tüketildiğinde, birçok hastalığın kökünü kurutan şifalı bir karışımdır.
ZEYTİNYAĞI KURU İNCİR KÜRÜ FAYDALARI
1. İbn-i Sina'nın gizli kalmış sağlıklı kürlerinden olan zeytinyağı kuru incir kürü, içerdiği sağlıklı bileşenler sayesinde kanser hücrelerinin büyümesini engeller.
2. Kısırlığa çare olan zeytinyağı kuru incir kürü, düzenli tüketildiğinde hamile kalamayan kadınlara şifa olur.
3. Lifli içeriğiyle incir, kabızlığı giderip bağırsakların temizlenmesini sağlarken zeytinyağı da bağırsak florasını onarır.
4. Hemoroid, reflü, astım, yüksek kolesterol ve kansızlık gibi rahatsızlıklara sahip hastaların da kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını sağlar.
ZEYTİNYAĞI KURU İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR
10-12 adet kuru inciri ılık suda beklettikten sonra bir kavanoza yerleştirin. Üzerine bir bardak sızma zeytinyağı ekledikten sonra, kapağını kapatarak 15 gün dinlenmeye bırakın. 15 gün boyunca dinlenen kür, 15. günün sonunda tüketilmeye hazır olacaktır. Her sabah aç karnına tükettiğinizde, mucizevi faydalarına siz de şaşıracaksınız.