05 Kasım 2024 Salı
İstanbul 14°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

İbn-i Sina'nın önerdiği bu karışımı günde 2 kez yiyen doktor yüzü görmüyor!

Binlerce yıl öncesinden yaptığı önerilerle Hekimlerin Piri olarak bilinen İbn-i Sina'nın bu tarifini sabah ve akşam olmak üzere iki kez yiyen asla doktor yüzü görmüyor. İşte İbn-i Sina'nın şifa dolu o tarifi...

İbn-i Sina'nın önerdiği bu karışımı günde 2 kez yiyen doktor yüzü görmüyor!

Hekimlerin Piri olarak tanınan, modern tıbbın temelini atan koyan İbn-i Sina'nın bugünden tam bin yıl önce önerdiği o mucizevi karışımı hergün içen doktor yüzü görmüyor. İbn-i Sina'nın önerdiği incir ve zeytinyağı karışımı, pek çok hastalığa şifa oluyor ve vücudu adeta bir kalkan gibi korkuyor. Peki, incir ve zeytinyağı karışımı nasıl hazırlanır? İşte İbn-i Sina'nın önerdiği o mucizevi tarif...

İBN-İ SİNA'NIN ZEYTİNYAĞLI İNCİR TARİFİ

Malzemeler:

250 gram kuru incir

1 litre hakiki zeytinyağı

İBN-İ SİNA'NIN İNCİRLİ ZEYTİNYAĞI KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

1) İncirleri yıkayın ve kurutun. Ardından küçük küçük doğrayın.

2) Bir kavanoza hakiki zeytinyağı koyun.

3) Doğradığınız incirleri zeytinyağı dolu kavanoza alın.

4) Hazırladığınız kavanozu 5 gün boyunca güneş almayan karanlık bir yerde muhafaza edin.

5) 5 günün ardından hazırladığınız incirli zeytinyağını sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez tüketebilirsiniz.

İbn-i Sina