22 Aralık 2024 Pazar
İstanbul
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

İbrahim Saraçoğlu'ndan kan yapan mucize kür! Kansızlığın düşmanı olarak biliniyor

Kansızlık, günümüzde birçok insanın yaşadığı bir rahatsızlıktır. Ancak kan yapan birçok doğal yöntem de vardır. İşte sizin için derlediğimiz İbrahim Saraçoğlu'nun kan yapan mucizevi kürü tarifi...

İbrahim Saraçoğlu'ndan kan yapan mucize kür! Kansızlığın düşmanı olarak biliniyor

Kan, vücudumuzun doğru bir şekilde çalışabilmesi için elzem bir role sahiptir. Ancak, günümüzde birçok insan kansızlık sorunuyla karşı karşıya kalmaktadır. Kansızlık, vücutta yeterli miktarda sağlıklı kan hücresi üretilememesi veya eksikliği sonucu ortaya çıkar. Hemoglobin seviyelerinin düşmesiyle kendini gösteren bu durum, yorgunluk, halsizlik, soluk cilt tonu gibi belirtilerle kendini belli eder. İbrahim Saraçoğlu'ndan, kansızlığı bıçak gibi kesen ve kan yapan doğal bir kür önerisini sizin için derledik. İşte detaylar...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN KAN YAPAN KÜR

MALZEMELER

h

250 gram taze ıspanak
200 gram kabuğu soyulmuş kereviz

YAPILIŞI

Kaynamakta olan bir litre suyun içerisine 200 gram ince dilimlenmiş kerevizi atın ve ağzı kapalı olarak kısık ateşte on dakika haşlayın. On dakika sonunda, üzerine 250 gram ıspanağı ilave ediniz ve yine ağzı kapalı olarak beş dakika daha haşlamaya devam edin. Hazırladığınız kürü soğumaya bırakın ve yeterince soğuduktan sonra suyunu süzün.

Kereviz ve ıspanak kürü suyunu, sabahları aç karnına 15 gün boyunca tüketin. 15 günün sonunda 10 gün ara verin. Ara vermek vücudunuzun dinlenmesine olanak tanıyacak. 10 gün aradan sonra 15 gün daha kürü tüketin. Toplamda 30 gün bu kürü uygulayın.

Kansızlık kansızlık için kür