23 Aralık 2024 Pazartesi
İstanbul 14°
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

İtalyanlar bu pizzayı kıskanıyor! 4 milföyden bir tepsi şipşak pizza

Klasik pizzalardan sıkılanlara sadece 4 milföyden hazırlanan şipşak milföy pizzası imdadına koşuyor. İtalyanları bile kıskandıran milföy pizzası, çıtır çıtır ve nefis tadıyla sofralarınızın baş kahramanı olacak.

İtalyanlar bu pizzayı kıskanıyor! 4 milföyden bir tepsi şipşak pizza

Acil pizza isteği sizi ele geçirdiyse, İtalyanları bile kıskandıracak çıtır çıtır 4 milföyden hazırlanan şipşak pizza tam size göre! Milföy pizza, çıtır çıtır milföy hamurunun üzerine serpiştirilen taze sebzeler, zeytinler ve peynirlerle hazırlanan harika bir pizza deneyimi sunuyor. Hem pratik hem de doyurucu olan bu tarif, misafirlerinizin kalbini fethedecek ve ailenizin favori atıştırmalığı olacak. İşte İtalyanları bile kıskandıran, 4 milföyden çıtır ve şipşak milföy pizza tarifi...

4 MİLFÖYDEN ŞİPŞAK PİZZA TARİFİ

MALZEMELER

İtalyanlar bu pizzayı kıskanıyor! 4 milföyden bir tepsi şipşak pizza

4 milföy
2 kırmızı biber
2 yeşil biber
Sucuk
Mısır
Tercihinize göre zeytin
Kaşar peyniri
(Malzemeleri damak tadınıza göre artırabilirsiniz.)

Sosu için:

2 domates rendesi
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI

1. Milföyleri tepsiye dizin. 5 dakika ılımasını bekledikten sonra bir kaşık yardımıyla milföylerin birbirine yapışmasını sağlayın. Böylece tek bir hamur haline gelecek.

2. Domates rendesi, salça, zeytinyağı ve baharatları çırpın. Hazırladığınız pizza sosunu milföy hamurunun üzerine yayın.

3. Pizza sosunu yaydıktan sonra pizza malzemelerini dizin. 180 derece önceden ısıtılmış fırına tepsinizi gönderin. 20 dakika sonra hazır olacaktır.

4. Çıtır çıtır milföy pizzanız hazır! Afiyet olsun.

Son Dakika Haberleri