Tavuk ve eti marine ederken içine bir kaşık ekleyin! Tavada pişen ete mangal tadı veriyor...
Ünlü şefin yıllardır tavuk ve et yemeklerinde kullandığı gizli formül ortaya çıktı. Tavuk ve et yaparken içine yalnızca bir kaşık kakao ekliyor ve sonuç inanılmaz oluyor. İşte aşçıların kakao sırrı...
Kakao, pek çok tarifte kullanılıyor. Ancak genellikle bu tarifler tatlılar oluyor. Peki, hiç tavuk ve et yemeklerine kakao eklendiğini duymuş muydunuz? Seneler önce usta bir şefin tavsiyesi ile ortaya çıkan bu sıra dışı kullanım, yaptığınız et ve tavuk yemeklerine bambaşka bir lezzet katacak. Üstelik sonucuna siz bile inanamayacaksınız. İşte ayrıntılar...
1 KAŞIK KAKAO TAVUK VE ETE MANGAL TADI VERİYOR
Etin marine işlemi sırasında içine bir çay kaşığı kakao ekleyin. Bu ete eşsiz bir lezzet ve kıvam veriyor. Ayrıca yemeklere çok hoş bir mangal ve köz tadı katıyor. Tadanlar kesinlikle evde yapıldığına inanamıyor. Bir yiyen bir kez daha yemek istiyor.
Bu yöntemle, yemeklerinizi sıradanlıktan uzaklaştırarak misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz. Öte yandan evde hazırladığınız yemeklere profesyonel bir dokunuş ekleyebilirsiniz.