Her yıl ilkbaharda Ordu'dan Yüksekova'nın Kamışlı köyüne gelerek kurdukları barakada kasıma kadar kalan çift, köyün girişine yerleştirdikleri 450 kovanda en kaliteli balı üretmek için mesai yapıyor.
Kuraklık ve iklim değişikliği bal üretimini her geçen yıl düşürüyor. İstanbul'da arıcılar, kış aylarının sıcak geçmesi nedeniyle arı ölümlerinin yaşandığını belirtti.
İzmir'de özel bir şirkette 6 yıllık tekstil mühendisliği kariyerini bırakarak Dalaman ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan Aslı Temiz, işlerini büyüterek sektörde kaliteli ürün hazırlamak istiyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.