Erzurum'un meşhur yemekleri arasında öyle bir tarif var ki ünü şehrin sınırlarını aştı. O dolma tarifini duyduğunuzda çok şaşıracak, tadına baktığında ise hayranı olacaksınız. İşte Erzurum'un meşhur lor dolması tarifi...
Dışı çiğ kalan biber dolması, hem yiyenleri hem pişirenleri lezzetten mahrum bırakan bir pişirim hatasıdır. Biber dolmasının dışının çiğ kalmasını engelleyen bir püf noktası olduğu ortaya çıktı. İşte o püf noktası...
Tokat-Turhal Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınlar, mandalina kabuğundan dolma yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.