Hazırlanan yiyecekleri çöpe atmamak için birçok kişi genellikle yemekleri yeniden ısıtır. Ancak bazı yiyecekler ısıtıldığında vücudumuz için potansiyel toksik madde üretir. Bu noktada hangi yiyeceklerin ikinci kez ısıtılmaması gerektiğini sizler için derledik.
KEŞFETÇamaşır yıkamak, lekelerden kurtulmanın yanında doğal kaynakları ve cebinizi de korumanız gereken bir süreç. Enerjiyi ve suyu bilinçli şekilde kullanarak yüksek faturalara “Dur!” diyebilirsiniz. İşte çamaşırlarınızı yıkarken tasarruf edebileceğiniz basit adımlar!
KEŞFETGünlük ev işleri içinde en zahmetlisi ütü. Ütü yapmayı sevmeyen veya ütüye zaman ayıramayanların yüzünü güldürecek birbirinden etkili çamaşır düzeltme yöntemlerini sizin için hazırladık. Haydi, ütüler dolaba! İşte ütüyü unutturacak kıyafet düzleştirme yöntemleri...
KEŞFETKabak çekirdeği, bal kabağı ve sakız kabağı bitkisinin tohumudur. Severek tüketilen bu çerez türünün vucüdumuza da birçok faydası var. Prof.Dr.Osman Müftüoğlu'nun da demeçlerinde sıklıkla yer verdiği bu doğa mucizesi besinin faydalarını uzman görüşleriyle derledik.Detaylar haberimizde...
Sağlık