Sakatatın başkenti Adana’da yeni lezzet keşfedildi. Şehirde koyun kulağına her geçen gün talep artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor.
Kış aylarında tüketimi yüzde 100’e kadar çıkan bu ürünlerin antibiyotik görevi gördüğü düşünüldüğü için Diyarbakırlıların vazgeçilmezi oluyor. Tam bir şifa deposu! Günün her saati zevkle tüketilen paçaya ilgi arttı! İşte ayrıntılar...
Karabük’te lise öğrencilerinin kurduğu takımın ismi dikkat çekiyor. Arkadaşlarının da desteğiyle spor kulübü kurmaya karar veren Yunus Emre Ersoy anlattı, bu takımın adı bakın hangi çorbadan geliyor...
Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinden olan 'Maraş kelle paçası', Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaretle tescillendi. Kararın ardından esnafın satışlarında artış yaşanması bekleniyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.