Türk mutfağında sulu yemeklerin yeri bir başka. Sulu yemekler arasında özel bir yeri bulunan kuru fasulye her bölgede severek tüketiliyor. Kuru fasulye, günlük sofralardan davet sofralarına kadar menülerin başkahramanı. Peki fasulye dağılmadan nasıl pişirilir? İşte detaylar...
KEŞFETPek çok kişi tarafından sevilen haşhaşlı börek, kendine has lezzeti ve yumuşak dokusuyla pasta severlerin vazgeçilmezidir. Bu lezzetli ekmeği evinizde hazırlayıp misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz. İşte pastanedekine çok benzeyen haşhaşlı çörek tarifi…
KEŞFETMutfakta az zamanınız mı var? Yeni bir lezzet mi arıyorsunuz? Yufkasız çıtır börek tarifimize mutlaka göz atın! Geleneksel hamur işlerinin lezzetini özlüyorsanız ama vaktiniz yoksa, pratik tarifler ve yeni tatlar keşfetmek istiyorsanız bu börek tarifi tam size göre!
Börekİçi yumuşak, dışı çıtır simitleri kim istemez ki? Kahvaltı restoranlarında ve pastanelerde popüler olan hamur işleri artık evde de yapılabiliyor. Peki tarifi nasıl? Misafirlerinizi büyüleyecek simit pişilerinin nasıl yapılacağını buradan öğrenebilirsiniz. İşte detaylar…
Zeytin kahvaltı sofrasının vazgeçilmez bir parçasıdır ancak yanlış şekilde saklarsanız küflenebilir, yumuşayabilir ve tadı kötü olabilir. Bu pratik yöntemi takip ederek zeytinlerinizi küflenmeden, lezzetini kaybetmeden uzun süre saklayabilirsiniz. İşte detaylar...
Zeytin