Döviz fiyatlarının yatay seyretmesi ve işçilik maliyetlerinin hızla artması birçok sektörün rekabetçiliğini olumsuz etkiledi. Un sektörü ise bu etkilerden azade kaldı. Fakat içerideki arzı korumak için getirilen ihracat yasağı hedeflerin aşağı çekilmesine neden oldu
BuğdaySofralarımızın değişmez yemeği kuru fasulye Konya’da hasat edilmeye başlandı. Türkiye’nin kuru fasulye merkezi Altınekin ilçesinde hasat telaşı var. Geçen yıl 91 bin dekar alanda 32 bin ton kuru fasulye üretimi gerçekleşti, bu yıl da bu rakamın tutturulacağı belirtildi
KurufasülyeVatandaşın artan maliyetlerden alım gücü yok oldu. Restoranların ise koydukları yüksek kar marjları artık isyan ettirdi. Ünlü iş insanı kendi ürettiği şarap için gelen hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı. İş insanı 260 liraya sattığı restoranda bakın şaraba ne kadar para ödedi...
restoran