01 Kasım 2024 Cuma
İstanbul 17°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

YEMEK TARİFLERİ

1 tatlı kaşığı ekleyince aslından ayrılmıyor: Pastane usulü yalancı tavuk göğsü tarifi 1 tatlı kaşığı ekleyince aslından ayrılmıyor: Pastane usulü yalancı tavuk göğsü tarifi Sütlü tatlı seviyorsanız bu tarife bayılacaksınız. İşte karşınızda gerçeğine en yakın pastane usulü yalancı tavuk göğsü tarifi... Yemek Tarifleri Bayram için kavurma yapacaklar dikkat! Daha yumuşak yapmak mümkün Bayram için kavurma yapacaklar dikkat! Daha yumuşak yapmak mümkün Kurban Bayramı yarın başlıyor. Kurban Bayramı denilince akla ilk gelen yemek ise kavurma oluyor. İşte ağızda dağılan, tadı damakta iz bırakan hatta sert etleri tarihe karıştıracak olan yumuşacık kurban kavurması püf noktaları... Yemek Tarifleri Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan 'kurban eti' uyarısı: Sakın bunu yapmayın, çöpe gidiyor 'Sakın bunu yapmayın, çöpe gidiyor' Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, geçen yıl yanlış saklama yöntemleri nedeniyle Türkiye genelinde kurban etinin yüzde 10'unun çöpe atıldığını belirterek, etin muhafazasına ilişkin uygulamalı bilgi verdi. Hayatın İçinden Bayramların vazgeçilmezi: Etli yaprak sarma nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Bayramların vazgeçilmezi: Etli yaprak sarma nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Etli yaprak sarmasında yaprakların patlamaması oldukça önemli. Yapraklar salamura ise sıcak suda bekletilmeli ve tuzundan arındırılmalı. İşte Etli yaprak sarma tarifi! Yemek Tarifleri Baklavanın çıtırtısı komşudan duyulacak! Ustasından asla şekerlenmeyen baklava şerbeti tarifi Baklavanın çıtırtısı komşudan duyulacak! Ustasından asla şekerlenmeyen baklava şerbeti tarifi Bayramın olmazsa olmazı baklava, baklavanın olmazsa olmazı ise elbette şerbeti. Tabiri caizse baklavayı vezir de eden rezilde eden şerbet nasıl hazırlanmalı? Baklava şerbeti sıcak mı dökülmeli soğuk mu? İşte tüm ayrıntılar... Yemek Tarifleri 35 yıllık şef sırrını açıkladı: Böyle yaparsanız kurban kavurması lokum kıvamında oluyor ve asla bozulmuyor 35 yıllık şef sırrını açıkladı: Kurban kavurması lokum kıvamında oluyor ve asla bozulmuyor Bayramda kavurma yapacaklar buraya! Kurban etinden kavurma yapmanın tüm püf noktalarını ve en ince ayrıntılarını sizlerle paylaşıyoruz! Yemek Tarifleri Kurban etini pişirirken neye dikkat etmeli? Uzmanı uyardı! Kurban etini pişirirken neye dikkat etmeli? Uzmanı uyardı! Diyetisyen Fatma Yasemin Altunay Kuşcu, Kurban Bayramı'nda tüketiminin artması beklenen etin pişirilmesi konusunda uyarıda bulundu. Sağlık Kurban etiyle ne yapılır? İşte bayramda yapabileceğiniz nefis et yemekleri! Kurban etiyle ne yapılır? İşte bayramda yapabileceğiniz nefis et yemekleri! Kurban Bayramı’na az bir zaman kala bayramın vazgeçilmezi kurbanlık etlerden yapılan çeşit çeşit yemeklerdir. Peki, Kurban Bayramı’nda yapılacak et yemekleri neler? Kurban etiyle ne yemek yapılır? Yemek Tarifleri Kalorisi düşük, yapımı çok kolay! Pratik ev baklavası tarifi Kalorisi düşük, yapımı çok kolay! Pratik ev baklavası tarifi Kurban Bayramı baklavanızı henüz yapmadıysanız bu tarifi mutlaka okuyun! İşte karşınızda hem pratik hem de şerbetsiz kuru baklava tarifi ile karşınızdayız... Yemek Tarifleri